Кременчуцький Центр Дитячої Дипломатії New Generation на базі СШ №10 із поглибленим вивченням англійської мови
Головна » 2015 » Лютий » 09

Співробітництво Україна-НАТО

Конструктивне партнерство з Організацією Північноатлантичного договору є одним із напрямів безпекової політики України і спрямоване на взаємодію у подоланні традиційних та нових викликів і загроз, а також на досягнення українською державою провідних стандартів розвитку та обороноздатності.

Основоположними документами у відносинах України з Організацією Північноатлантичного договору є Хартія про особливе партнерство між Україною та НАТО від 9 липня 1997 р. і Декларація про її доповнення від 21 серпня 2009 р.

У Законі України «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики» від 1 липня 2010 р. зафіксовано намір України як позаблокової європейської держави продовжувати конструктивне партнерство з Організацією Пів ... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: teacher_Olha | Дата: 09.02.2015 | Коментарі (0)

Інструкція
1
Кожна людина, виконуючи ряд нескладних правил, вноситиме свій внесок у розвиток здорового і красивого світу. Отже, щоб зберегти природу , потрібно зробити следующее.Мінімізіровать засмічення навколишнього середовища побутовим і промисловим сміттям. Як відомо, період розкладання, наприклад, пластика в природі становить близько 200-300 років. Чи хочемо ми залишити сьогоднішній сміття нашим правнукам? Щоб цього не трапилося, важливо прибирати за собою після пікніків на природі і, звичайно ж, не кидати сміття на вулицях міста.
2
Утримувати в чистоті водні ресурси. Відпочиваючи на пляжі або на березі річки, ні в якому разі не можна скидати в воду сміття та відходи, мити автомашини, адже чистота води - важлива складова здоров'я населення!
Переглядів: 1113 | Додав: teacher_Olha | Дата: 09.02.2015 | Коментарі (0)