Кременчуцький Центр Дитячої Дипломатії New Generation на базі СШ №10 із поглибленим вивченням англійської мови
Головна » 2014 » Вересень » 7 » 17 серпня 2014 у Резиденції Індонезійського Посла побували представники Кременчука
22:20
17 серпня 2014 у Резиденції Індонезійського Посла побували представники Кременчука

36 представників Кременчука, а це діти і дорослі – родини, які приймали юних індонезійців у 2013 році, вчителі та активісти центрів дитячої дипломатії та керівники навчальних закладів були запрошені до Резиденції Посла Республіки Індонезія в Україні, Її Високоповажності пані Нінік Кун Нар’яті.Цього дня індонезійські друзі святкували дві важливі дати - День Незалежності Республіки Індонезія та День Дитини. Кременчужан тепло зустріли пані Посол, індонезійські дипломати та члени їхніх родин.        Відразу після прибуття кременчуцької делегації на майданчику Резиденції розпочалась яскрава і урочиста церемонія підняття державного прапору Республіки Індонезія. Була урочисто зачитана Декларація Незалежності Індонезії, хвилиною мовчання всі учасники заходу згадали героїв, які віддали свої життя за незалежність Республіки Індонезія, прозвучали гімн, молитва за мир, багато добрих і теплих слів про індонезійсько-українські відносини.

Від імені делегації Кременчука Андрій Мельник подарував пані Послу картину, яка виконана з українського бурштину. Андрій Мельник передав привітання пані Послу від імені секретаря міської ради Василя Івка та першого заступника міського голови Віктора Калашника.
   Гостей запросили відвідати страви індонезійської кухні. Після цього розпочались веселі дитячі ігри та змагання, в яких взяли участь не тільки українські та індонезійські діти, але й співробітники Посольства, дорослі члени кременчуцької делегації.
    Поступово до Посольства почали з’їзжатися поважні гості – керівники Посольств іноземних країн.
Після нагородження переможців конкурсів гостей знову запросили на святковий обід. Яскраві і незвичні для українців страви індонезійської кухні сподобались всім присутнім кременчужанам. Також їм сподобались подарунки, тепла та душевна атмосфера.
      Пані Посол по особливому сердечно говорила про місто Кременчук, згадувала трагічно загинувшого мера Олега Бабаєва, спілкувалася з дітьми та вчителями.
   Директор КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» Андрій Мельник щиро подякував пані Послу за теплий прийом та підтримку ініціатив м. Кременчук.
Від’їзжаючи з Києва юні і дорослі кременчужани зберегли у своїх серцях теплоту від зустрічі з індонезійськими друзями. Вони їхали додому з великою зацікавленістю далекою країною 17 тисяч островів, яка стала для них ще ближчою.

Переглядів: 374 | Додав: teacher_Olha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar